Fredagsbar er tilbage
π
πππππππππ ππΜ πππ
πΜ πππ&ππΓπ
Happy hour mellem 19 og 20
ππππ πππππ | ππ,-
Pink grape, Malfy pink grape gin toppet med grape
ππππππ ππππππππ | ππ,-
Mandarin bergamot, mΓΈrk rom, angosturabitter toppet med appelsin
πππππ πππππππ | ππ,-
Passion orangejuice, Malfy blood orange gin toppet med passionsfrugt og mynte
πππππππ ππππ π πππππ | ππ,-
Pærepure, æblegløgg, limesaft, Naked grouse whiskey, toppet med pære og mynte
πππππ πππππππππ | ππ,-
Havtornjuice, mangosirup. vodka, limesaft toppet med passionsfrugt og appelsin
πππ πΜπππ ππππππ| πππ,-
Lækker dry-aged okseburger som er smurt med mayo rørt med sort peber
og bagt citron, smeltet ΓΈkologisk klosterost med sortpeber og hvidlΓΈg,
syltede Γ¦ble og trΓΈffelchips.
Serveret i en lækker burgerbolle med tilhørende ovn kartofler og hvidløgsmayo.
ππππππ ππΓπ | ππ,-
Oliven, chips, saltmandler, rugbrΓΈdschips og surdejsbrΓΈd samt ΓΈko smΓΈr
πππ¬ π―π’ π‘π¨π¬ ππππΜ ππ’π§&ππ«ΓΈπ