GINAFTEN 3/3 UDSOLGT
𝐊𝐨𝐦 𝐭𝐢𝐥 𝐠𝐢𝐧𝐚𝐟𝐭𝐞𝐧 𝐡𝐨𝐬 𝐂𝐚𝐟𝐞́ 𝐕𝐢𝐧&𝐁𝐫ø𝐝 𝐝𝐞𝐧 𝟑/𝟑 18:30, 𝐡𝐯𝐨𝐫 𝐝𝐮 𝐯𝐢𝐥 𝐟𝐚̊ 𝟑 𝐥æ𝐤𝐫𝐞 𝐝𝐫𝐢𝐧𝐤𝐬 𝐦𝐞𝐝 𝐠𝐢𝐧 𝐟𝐫𝐚 𝐑𝐚𝐝𝐢𝐮𝐬 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐢𝐥𝐥𝐞𝐫𝐲.
Velkomst bestående af:
Solbærlikør fra Oremandsgård toppet med Clairette De Die, hertil lidt salt.
Forret:
Laksetatar med varmrøget laks og røget laks fra Johns fisk med hakket æbler samt ingefær
Serveres med cremet flødepeberrod, agurkegelé med gin og agurkebånd med eddike fra Fejø samt surdejsbolle fra Pabst Bakery
Hertil serveres drinken: ”Sour22” med Café Vin&Brød Gin fra Radius Distillery.
Hovedret:
Braiseret svinekæber med chorizo, æbler fra Lolle frugt, økologisk fløde og æblemost, smagt til med Pommeau.
Serveres med kartoffel- sellerimos samt surdejsbrød fra Pabst Bakery.
Hertil serveres drinken: “Apple Navy” med Radius Gin batch 38.
Dessert:
Hasselbagte æble med brun farin og lakridskaramelsauce
Serveres med hjemmelavet vaniljeiscreme fra Pabst Bakery
Hertil serveres drinken: ”Lakrids silden” med Radius Gin Batch 18
Kaffe med sødt samt et glas Pommeau fra Oremandsgaard.
Pris per couvert for velkomstdrink, 3 retters menu, 3 GT samt kaffe med sødt og 1 glas Pommeau kr. 395,-
Ses vi til Ginaften hos Café Vin&Brød?