Juleplatter
JULEPLATTER
TAKE AWAY
Minimum 6pers.
PLATTE 1:
Anderilette m/ surt
2 Slags oste med figen/løg kompot.
Kold rødvinsmarineret nakkekam med æbleslaw.
Fennikelsalami m/kapersbær
Saltmandler
Oliven
Pris 175kr. pr/couv.
PLATTE 2:
Sild i gin, brombær og rødløg
Grønkålssalat med anderilette, appelsin og vinegrette.
Mini croissant med cremet kylling, baconknas og urter.
2 slags oste m/ figen og løgkompot.
Æblegrød m/ vanilje skyr-skum, nøddeknas og karamelliseret hvid chokolade.
Pris 200kr. pr/couv.
PLATTE 3:
Sild i gin, brombær og rødløg.
Grønkålssalat med anderilette, appelsin og vinegrette.
Mini croissant med cremet kylling, baconknas og urter.
Lokal koldrøget laks m/ lækker rygeostecreme og
citron/urteknas serveret på ristet surdejsbrød.
Kold rødvinsmarineret nakkekam med æbleslaw.
Ris a´la mande med kirsebær kogt i Frederiksdal Likør
Pris 225kr.pr/couv.
Tilkøb af hvidvin eller rødvin:
Pietra Antica Soave Classico Italien 75 kr.
Campagnola Ripasso Valpolicella Classico 119 kr.
Der følger rugbrød og surdejsbrød fra Pabst med, samt økologisk smør.
Ved bestilling på min. 25/couv. gives der 10% rabat, og det vil blive serveret som buffet.
Bestilling skal ske mindst 4 dage før og afhentning skal ske efter kl.11:30
Bestilling skal ske på mail :cafe@cafevinogbrod.dk eller ved henvendelse i caféen.