Juleplatter

JULEPLATTER

TAKE AWAY

Minimum 6pers.

 

 

PLATTE 1:

Anderilette m/ surt

2 Slags oste med figen/løg kompot.

Kold rødvinsmarineret nakkekam med æbleslaw.

Fennikelsalami m/kapersbær

Saltmandler

Oliven

Pris 175kr. pr/couv.

 

 

PLATTE 2:

Sild i gin, brombær og rødløg

Grønkålssalat med anderilette, appelsin og vinegrette.

Mini croissant med cremet kylling, baconknas og urter.

2 slags oste m/ figen og løgkompot.

Æblegrød m/ vanilje skyr-skum, nøddeknas og karamelliseret hvid chokolade.

Pris 200kr. pr/couv.

 

PLATTE 3:

Sild i gin, brombær og rødløg.

Grønkålssalat med anderilette, appelsin og vinegrette.

Mini croissant med cremet kylling, baconknas og urter.

Lokal koldrøget laks m/ lækker rygeostecreme og

citron/urteknas serveret på ristet surdejsbrød.

Kold rødvinsmarineret nakkekam med æbleslaw.

Ris a´la mande med kirsebær kogt i Frederiksdal Likør

Pris 225kr.pr/couv.

 

Tilkøb af hvidvin eller rødvin:

Pietra Antica Soave Classico Italien 75 kr.

Campagnola Ripasso Valpolicella Classico 119 kr.

Der følger rugbrød og surdejsbrød fra Pabst med, samt økologisk smør.

Ved bestilling på min. 25/couv. gives der 10% rabat, og det vil blive serveret som buffet.

 

Bestilling skal ske mindst 4 dage før og afhentning skal ske efter kl.11:30

Bestilling skal ske på mail :cafe@cafevinogbrod.dk eller ved henvendelse i caféen.