Juleplatter takeaway

Kun takeaway
Fra 15. november til 22. december 2022

PLATTE 1:

Ginsild med brombær og rødløg
Grønkålssalat med Camparigravad laks, appelsin- og blomme vinaigrette
Cremet kyllingesalat med bacon
2 slags oste med hjemmelavet kompot
Brownie med hjemmelavet frugtkompot

Pris kr. 199,- kr. pr couvert
Vinanbefaling: William Fèvre Espino Chardonnay
Køb vinanbefalingen til platten for 85,-, spar 14,-

PLATTE 2:

Hjemmelavet sennepssild med Dalbakkegård æg
Creme af rødvinsbraiserede svinekæber, syltede rødløg og sprøde æbler. Grønkålssalat med koldrøget laks med appelsin- og blomme vinaigrette.
Lokal sylte fra Sakskøbing med dijonmayo og hjemmesyltede rødbeder Roastbeef med hjemmelavet remoulade, hjemmesyltede agurkesalat, peberrod og rødløg 1 slags ost med hjemmelavet kompot
1 stk. årstidens tærte

Pris kr. 249 pr couvert
Vinanbefaling: Domini Veneti Valpolicella Ripasso DOC
Køb vinanbefalingen til platten for 150,- spar 39,-

Der medfølger rugbrød og surdejsbrød fra Pabst bakery samt økologisk smør.

Bestilling skal ske mindst 2 dage før og afhentning kan ske efter kl. 11:30 Bestilling skal ske på mail: cafe@cafevinogbrod.dk, tlf. 30 14 99 92 eller ved henvendelse i caféen.