Valentine hos Café Vin&Brød

𝐕𝐀𝐋𝐄𝐍𝐓𝐈𝐍𝐒𝐌𝐄𝐍𝐔
𝟏𝟒. 𝐅𝐄𝐁𝐑𝐔𝐀𝐑 𝟐𝟎𝟐𝟐

Serveres fra kl. 18.00

𝐅𝐨𝐫𝐫𝐞𝐭:

Græskarrisotto med stegte tigerrejer vendt i urter

𝐌𝐞𝐥𝐥𝐞𝐦𝐫𝐞𝐭:

Avocado- og fetacreme på ristet rugbrød med rødbedechips

𝐇𝐨𝐯𝐞𝐝𝐫𝐞𝐭:

Tournedos af oksemørbrad
med bagt serranoskinke pommes fondant, æblesirupsglaserede gulerødder, lynstegt spinatblade, og sauce bordelaise.

𝐃𝐞𝐬𝐬𝐞𝐫𝐭:

Gateau Marcel serveret på skovbærcoulis med brændt passionsfrugt.

𝐏𝐫𝐢𝐬 𝐩𝐞𝐫 𝐤𝐮𝐯𝐞𝐫𝐭 𝐤𝐫. 𝟑𝟕𝟗,-
𝐏𝐫𝐢𝐬 𝐩𝐞𝐫 𝐤𝐮𝐯𝐞𝐫𝐭 𝐦𝐞𝐝 𝐯𝐢𝐧𝐦𝐞𝐧𝐮 𝐤𝐫. 𝟒𝟗𝟗,-

Husk at bestille bord på vores hjemmeside eller ring direkte til caféen på: 30 14 99 92