𝐕𝐀𝐋𝐄𝐍𝐓𝐈𝐍𝐒𝐌𝐄𝐍𝐔
𝟏𝟒. 𝐅𝐄𝐁𝐑𝐔𝐀𝐑 𝟐𝟎𝟐𝟐
Serveres fra kl. 18.00
𝐅𝐨𝐫𝐫𝐞𝐭:
Græskarrisotto med stegte tigerrejer vendt i urter
𝐌𝐞𝐥𝐥𝐞𝐦𝐫𝐞𝐭:
Avocado- og fetacreme på ristet rugbrød med rødbedechips
𝐇𝐨𝐯𝐞𝐝𝐫𝐞𝐭:
Tournedos af oksemørbrad
med bagt serranoskinke pommes fondant, æblesirupsglaserede gulerødder, lynstegt spinatblade, og sauce bordelaise.
𝐃𝐞𝐬𝐬𝐞𝐫𝐭:
Gateau Marcel serveret på skovbærcoulis med brændt passionsfrugt.
𝐏𝐫𝐢𝐬 𝐩𝐞𝐫 𝐤𝐮𝐯𝐞𝐫𝐭 𝐤𝐫. 𝟑𝟕𝟗,-
𝐏𝐫𝐢𝐬 𝐩𝐞𝐫 𝐤𝐮𝐯𝐞𝐫𝐭 𝐦𝐞𝐝 𝐯𝐢𝐧𝐦𝐞𝐧𝐮 𝐤𝐫. 𝟒𝟗𝟗,-
Husk at bestille bord på vores hjemmeside eller ring direkte til caféen på: 30 14 99 92