Om os

På Maribos hyggelige torv finder du Café Vin&Brød – en ikke helt almindelig café. Her er både bagerudsalg, café og vinbar. 

book bordfind vej

Om os

Om Café Vin&Brød
Vores vision er at skabe mere liv på Torvet i Maribo. Vi vil lave et hyggeligt sted med god og ærlig mad, herlige vine og virkelig godt brød. Vi vil bestræbe os på, at bruge lokale produkter, når det muligt.

Personalet
Bestyreren Dorthe Christina Petersen voksede op i Maribo og er efter en del år i København nu tilbage i byen. Det er hende du møder på gulvet, klar til at hjælpe, altid med et smil.
Souschefen Louise Buhl Skjold vil du finde i køkkenet på Café Vin&Brød, hvor hun står for at være kreativ og friste med lækre og spændende retter.
Vi har samlet et rigtig godt team med både nye og velkendte ansigter. Lena, som har været i den gamle bagerbutik i 37 år, følger med over i de nye lokaler sammen med Isabell og de øvrige bagerpiger.
Herudover har vi ansat nogle ligeså søde og serviceminded unge fra lokalområdet som står parat til at gøre din oplevelse hos os i Café Vin&Brød til noget særligt.