Mødelokale

Ønsker du at rykke forretningsmødet ud af huset, har vi også de perfekte rammer i vores kælder. Vi sætter rammerne for jeres ideudvikling og serverer gerne croissanter til morgenmødet, en lækker frokost til middag og kage til kaffen om eftermiddagen.     

Arrangementer hos Café Vin & Brød

Hos Vin og Brød er der mulighed for at afholde arrangementer. Vi ville elske at kunne være med til at give dig og dit selskab en god oplevelse. Vores unikke vinkælder er afskærmet fra resten af caféen, og rummer derfor en hyggelig atmosfære med ro til dig og dine gæster. Der er plads til 20 personer i kælderen, og vores 1. sal har plads til 40 personer.

Der er mulighed for, at du i samarbejde med vores køkkenchef, Louise, sammensætter en menu som passer til dig og dit selskab. Vi tilbyder også kaffe og kage fra vores bager, som også kan tilpasses i samarbejde med Pabst Bakery.

Skal de pågældende arrangementer holdes udenfor vores åbningstid, åbner vi gerne caféen op for minimum 20 personer. Det koster 2000 kr. i leje af selve stedet udenfor åbningstid.

Mad ud af huset

Vi tilbyder et begrænset udvalg af mad ud af huset, skriv en forespørgsel på vores mail cafe@cafevinogbrod